Project Description

DETALLS DEL PROJECTE

El projecte va consistir en reformar un local que s’havia estat utilitzant com a bufet d’advocats per donar-li un nou ús com consultori mèdic i dental. El local en el seu estat inicial no tenia una distribució ordenada. A més, en disposar de molt poca façana en relació a la seva superfície i no tenir ben resoltes les instal·lacions, no oferia unes condicions salubres de renovació d’aire.

Per això, es defineix una solució que permet aprofitar al màxim l’espai, ordenant el centre mèdic al voltant d’una sala d’espera rectangular que rep llum natural a través de la compartimentació de la consulta que ocupa l’espai central de la façana, que es soluciona amb un gran pla de vidre translúcid sense marc. La ventilació es soluciona mitjançant conductes d’aire que canalitzen la ventilació fins a cadascuna de les estances, mentre que la climatització està individualitzada per estances, de manera que es facilita el confort en cadascuna d’aquestes alhora que permet estalviar energia.

EMPLAÇAMENT

C/ Villarroel 172, BARCELONA

CLIENT

Privat

ANY

2013

SUPERFÍCIE

200 m2

PRESSUPOST

100.000 €

Veure més imatges del projecte: