Reforma d’habitatge a Santa Coloma de Gramenet

  • Representació 3D
  • Planta inicial
  • Planta reformada

Descripció del projecte

L’encàrrec tenia per objecte analitzar les possibilitats de redistribució d’un pis de Santa Coloma de Gramenet perquè els seus propietaris poguessin valorar la conveniència de reformar la seva vivenda o mudar-se.

La distribució original de l’habitatge, situada a l’àtic de l’edifici, no ajuda a l’aprofitament quantitatiu ni qualitatiu de l’espai. El menjador original és un espai mal il·luminat i el dormitori principal ventila a través d’un espai que els propietaris necessiten com a lloc d’emmagatzematge. La redistribució proposada en el projecte dóna solució als tres requeriments definits pels seus usuaris: disposar d’una zona de dia més àmplia i còmoda a l’habitatge, disposar de 3 habitacions i d’espai d’emmagatzematge.

Projectes relacionats

Leave a Comment

We would be glad to get your feedback. Take a moment to comment and tell us what you think.

*

UA-41417208-1