Cèdula d'habitabilitat

Què és la cèdula d’habitabilitat?

La cèdula d’habitabilitat és el document administratiu que acredita que un habitatge reuneix les condicions que estableix la normativa per a ser utilitzat.

Com es pot obtenir la cèdula?

Per obtenir-la, un arquitecte ha de realitzar una inspecció de l’habitatge, redactar un certificat conforme es compleixen els requisits d’habitabilitat, i registrar-lo a l’administració autonòmica encarregada de emetre-la.

En el cas de Catalunya, els requisits que han de complir els habitatges els estableix el Decret 141/2012, de 30 d’octubre, pel qual es regulen les condicions mínimes d’habitabilitat dels habitatges i la cèdula d’habitabilitat.

Es pot sol·licitar en qualsevol moment i té una vigència de 15 anys. La Generalitat de Catalunya ha de notificar l’atorgament o denegació de la cèdula en un termini de 30 dies hàbils des de la data de recepció de la sol·licitud amb la documentació completa.

Les nostres tarifes

A continuació, us presentem els preus de la cèdula en tots els municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona i les principals poblacions del Baix Llobregat, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

Cédula de habitabilidad

80
  • Inspecciócertificació de
  • l’habitatge de segon ocupant p
  • rocediment en l’Administrac

Preus sense IVA ni taxes administratives.

Descomptes

Us apliquem un 20% de descompte si encarregueu conjuntament el Certificat d’Eficiència Energètica i la Cèdula d’Habitabilitat.

Consulteu les nostres tarifes per municipis

Demaneu pressupost ara a través d’aquest formulari!

O si ho preferiu, contacteu-nos per telèfon:

Estarem encantats d’atendre’l.

658 575 838