Certificat energètic

Per a què serveix el certificat energètic?

El certificat energètic serveix per qualificar els edificis en funció de la seva eficiència energètica. A l’etiqueta energètica s’indica el consum dels habitatges per metre quadrat i any. D’aquesta manera, l’usuari pot comparar el comportament energètic de diferents habitatges.

Com s’obté el certificat energètic?

Per obtenir el certificat energètic, un arquitecte o enginyer ha d’anar a l’edifici, habitatge o local a certificar i realitzar una presa de dades. A continuació, el tècnic redacta l’informe de qualificació energètica utilitzant les eines oficials del Ministeri d’Indústria i Energia. Finalment, aquest informe es registra a l’administració autonòmica perquè emeti l’etiqueta i el certificat energètic.

A Catalunya, l’informe es registra a l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), òrgan encarregat de revisar l’expedient i atorgar l’etiqueta i el certificat d’eficiència energètica. Es pot sol·licitar en qualsevol moment i té una vigència de 10 anys.

Les nostres tarifes

Els nostres preus pels certificats energètics als voltants de de Barcelona i les principals poblacions del Baix Llobregat, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental son els següents:

Casa unifamiliar

115
  • Visita i presa de dades
  • Qualificació energètica
  • Registre a l’administració

Una sola vivienda

90
  • Visita i presa de dades
  • Qualificació energètica
  • Registre a l’administració

Preus sense IVA ni taxes administratives.

Notes sobre les tarifes

  • Un sol habitatge. Tarifes vàlides per a pisos de fins a 80 m2. S’aplicarà un increment de 0,5 € / m2 per superfície excedida.
  • Habitatge unifamiliar. Tarifes vàlides per a unifamiliars de fins a 120 m2. S’aplicarà un increment de 0,5 € / m2 per superfície excedida.

Descomptes

Us apliquem un 20% de descompte si encarregueu conjuntament el Certificat d’Eficiència Energètica i la Cèdula d’Habitabilitat.


Generador de pressupost cèdula online


Teniu algun dubte? Consulteu-nos sense compromís!